sábado, 18 de julio de 2009

¡¡Feliz verano a todos!!


Hola a todos, sólo quería comentar que finalmente he conseguido aprobar las oposiciones y paso a ser funcionario (en prácticas, pero funcionario!!).

Que tengais todos un feliz verano y que no se pase muy rápido. ¡¡¡Hasta pronto!!!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Felicidades y suerte!

Buen verano

Mercier mc dijo...

Hola Antonio, soc un alumne teu i em passo pel teu blog a veure que tal. Jo tambe tinc un blog de Blogger, i al principi tenia un disseny molt cutre, però vaig decidir canviar-lo totalment i fer-li un disseny made in mercier, tot aixo amb l'ajuda de blogs d'ajuda com http://oloblogger.blogspot.com o elescaparatederosa.blogspot.com, a mes , veig que utilitzes una plantilla ' per defecte de blogger', i aquestes son molt soses, si vols canviartela, en l'apartat de plantilles de Blogcrowds trobaras dissenys molt bons, pero alerta, primer de tot cal copiar tots els gadgets del sidebar ( LA COLUMNA ) ja que al canviar de plantilla s'eliminen els gadgets i widgets, però les pestanyes només cal tornar-les a afegir.
Bé, espero que t'hagi servit d'ajuda
http://vidademon.blogspot.com

Dw

Raquel dijo...

He encontrado este blog en la segunda o tercera página buscando literatura española edad media. Un trabajo maravilloso y alucinante. Espero que hayas tenido mucha suerte en la oposiciones. Yo también tuve un blog con mis alumnos el año pasado, pero ni comparación con este. Si no te importa igual utilizo alguno de tus materiales.
Suerte!
Raquel S.